گرایش فناوری اطلاعات mba

ساخت وبلاگ

یکی از پرطرفدار ترین و جذاب ترین مبحث های آموزشی در دنیای کسب و کار، فناوری اطلاعات است.

حروف اختصاری IT نشان از عبارت Information Technology دارد و بیانگر فناوری اطلعات می باشد.

جالب است بدانید که پردرآمد ترین مشاغل دنیا در حوزه فناوری اطلاعات متمرکز شده اند و افراد گسترده ای در سرتاسر دنیا از این طریق به کسب درآمد می پردازند.

 

فناوری اطلاعات چیست؟

یکی از گرایش های دوره مدیریت ارشد کسب و کار(MBA)، گرایش فناوری اطلاعات است.

عبارت Information Technology متشکل از دو بخش مجزا است. بخش اول بیانگر اطلاعات و بخش دوم در معنای فناوری ترجمه می شود.

اکثر افرادی که تقاضا تحصیل در یان گرایش را دارند به زبان ساده با آن آشنا هستند و با تجارت الکترونیک، علم برنامه نویسی، شبکه های کامپیوتری، مبحث های نوین تکنولوژی، مدیریت، سخت افزار، نرم افزار و ... تا حدودی آشنا می باشند.

ضرورت دارد یک متخصص IT توانایی بهره گیری از ابزار های متنوع فناوری اطلاعات را داشته باشد و بتواند آن ها را مدیریت نماید.

به استناد از ویکی پدیا فناوری اطلاعات شامل مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده سازی، پشتیبانی و مدیریت سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر رایانه به ویژه برنامه های سخت افزاری و نرم افزار رایانه می شود.  

 

ویژگی های گرایش فناوری اطلاعات

اکثر افرادی که قصد دارند یک مدرک رسمی در رشته ی فناوری اطلاعات اتخاذ کنند، این گرایش را انتخاب می کنند.

بهتر است بدانید که در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر تدریس شده است و گرایش جداگانه ای به نام فناوری اطلاعات وجود ندارد. این رشته اغلب در سازمان ها و موسسه های خصوصی آمزوش داده می شود.

با این حال دروس دانشگاهی رشته مهندسی کامپیوتر به مثابه ی مهندسی نرم افزار می ماند و گرایش فناوری اطلاعات به کاربر تکنولوژی و استفاده از آن در کسب و کار و مدیریت متمرکز است.

بهتر است بدانید در خصوص موفقیت در رشته‌ی فناوری اطلاعات و یا کامپیوتر مهم‌ترین عامل علاقه و اشتیاق شما به دنیای فناوری و تکنولوژی است، زیرا مطالعه‌ی صرف دروس تئوری دانشگاه چندان برای شما کاربردی نخواهد بود و خود باید در این رشته مطالعه کنید و همواره دانش خود را به روز نگه دارید.

 

آیا برای کسب درآمد از فناوری اطلاعات، رشته ی مرتبط الزام است؟

خیر، با وجود اینکه برخورداری از تحصیلات مرتبط می‌تواند به داشتن یک دید باز در این حوزه به شما کمک کند، اما اگر در زمینه‌ی دیگری نیز مشغول به فعالیت هستید نگران نباشید، دنیای آی تی به قدری گسترده است که هر کسی می‌تواند وارد آن شود، فقط کافیست به دنبال علاقه‌ی خود بگردد.

برخی از مشاغلی که با فناوری اطلاعات می توان در آن ها فعالیت کرد، عبارتند از: 

  • برنامه ‌نویسی
  • طراحی وبسایت
  • مدیریت یک سایت
  • کار با شبکه ‌های کامپیوتری
  • سیستم‌ های اطلاعاتی سازمان
  • تجارت الکترونیک و راه ‌اندازی کسب‌و‌کار

 

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چرا پایان این لیست را باز گذاشتیم؟ دنیای آی‌تی و فناوری به قدری بزرگ است که این لیست هرگز به پایان نخواهد رسید! اگر یک نگاه گذرا به مقالات داشته‌ باشید با محتوای بسیار زیاد و متنوعی آشنا خواهید شد، این‌ها تنها بخش کوچکی از مباحث مرتبط با آی‌تی و فناوری هستند.

منبع

آموزشگاه رایگان mba...
ما را در سایت آموزشگاه رایگان mba دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس جعفری mba-learner بازدید : 168 تاريخ : شنبه 21 خرداد 1401 ساعت: 13:35